Recept
« Terug naar recepten
Soep : heldere bouillon met een trio van vis
PT30M
Soep : heldere bouillon met een trio van vis
Een heerlijk soep : heldere bouillon met een trio van vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vis
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep : heldere bouillon met een trio van vis te bereiden
Snij de raapjes in julienne.
Porei in fijne ringen snijden.
Wortel in fijne ringen snijden.
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Kerstomaatjes halveren.
Stoof de groenten aan in boter (hou de tomaatjes even aan de kant).
Kruid de groenten naar smaak en voeg regelmatig de bouillon toe de peterselie en dille zeer fijn gesneden toevoegen.
Laat op een zacht vuur pruttelen voeg als laatste de gehalveerde tomaatjes toe en de pijnboompitten.
Serveer de soep zeer heet en werk af met de verse vis en diverse scheuten en bieslook.
Dit is een echte maaltijdsoep voor degene die er zin in heeft een heerlijk stukje vers gebakken brood past daar uitstekend bij.
Porei in fijne ringen snijden.
Wortel in fijne ringen snijden.
Sjalotjes in fijne ringen snijden.
Kerstomaatjes halveren.
Stoof de groenten aan in boter (hou de tomaatjes even aan de kant).
Kruid de groenten naar smaak en voeg regelmatig de bouillon toe de peterselie en dille zeer fijn gesneden toevoegen.
Laat op een zacht vuur pruttelen voeg als laatste de gehalveerde tomaatjes toe en de pijnboompitten.
Serveer de soep zeer heet en werk af met de verse vis en diverse scheuten en bieslook.
Dit is een echte maaltijdsoep voor degene die er zin in heeft een heerlijk stukje vers gebakken brood past daar uitstekend bij.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.