Dit gerecht is een tussendoortje , rap klaar .Daarom niet voor pasen ...maar je moet toch een naam verzinnen voor het gerecht.
En als je aan pasen denkt ....eikes rapen of een omeletje maken. Serveer met brood of aardappelen.
Recept
« Terug naar recepten
Paasomelet op zijn paasbest
PT20M
Paasomelet op zijn paasbest
Een heerlijk paasomelet op zijn paasbest recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
17
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paasomelet op zijn paasbest te bereiden
Bak het spek aan zonder vetstoffen voeg alle groenten toe en kruid goed .Voeg op het laaste de grijs garnalen toe en schud alles even goed op .Zet het vuur lager en voeg de eiermassa toe en de kaas .Deksel op de pan en laat het maar sudderen tot het ei volledig gestold is. Garneer af met peterselie.
bengel6300 zegt: