KookJij

Paasomelet op zijn paasbest

Een heerlijk paasomelet op zijn paasbest recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Paasomelet op zijn paasbest te bereiden

Bak het spek aan zonder vetstoffen voeg alle groenten toe en kruid goed .Voeg op het laaste de grijs garnalen toe en schud alles even goed op .Zet het vuur lager en voeg de eiermassa toe en de kaas .Deksel op de pan en laat het maar sudderen tot het ei volledig gestold is. Garneer af met peterselie.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Dit gerecht is een tussendoortje , rap klaar .Daarom niet voor pasen ...maar je moet toch een naam verzinnen voor het gerecht.
En als je aan pasen denkt ....eikes rapen of een omeletje maken. Serveer met brood of aardappelen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bengel6300

bengel6300 zegt:
Hilde weeral een lekker receptje van jou.bedankt!!!:D ook goed voor van het jaar 2010
derbyke

derbyke zegt:
Hallo groepen , laat het jullie smaken en denk eraan vele eitjes rapen .Fijne Paasdagen...Groetjes van ons 3 :);):p
groepen

groepen zegt:
ziet er goed uit, wil het
uit proberen als de kinderen komen met pasen
als tussendoortje grtj.