Recept
« Terug naar recepten
Omelet : geitenkaas Capridoux
PT15M
Omelet : geitenkaas Capridoux
Een heerlijk omelet : geitenkaas capridoux recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet : geitenkaas Capridoux te bereiden
Klop de eieren los met de room en kruiden.
Slijmererwten en ajuin grof snijden.
Bak het gerookt spek aan in een pan (geen vetstoffen toevoegen) sluimererwten en ajuin toevoegen, regelmatig omroeren.
Tomatenschijven erop. Giet de eimassa erover en leg de schijven kaas erop en kruid nogmaals.
Laat dit op een zacht vuur stollen.
Zet even onder de grill zodat de kaas goed gesmolten is .
Slijmererwten en ajuin grof snijden.
Bak het gerookt spek aan in een pan (geen vetstoffen toevoegen) sluimererwten en ajuin toevoegen, regelmatig omroeren.
Tomatenschijven erop. Giet de eimassa erover en leg de schijven kaas erop en kruid nogmaals.
Laat dit op een zacht vuur stollen.
Zet even onder de grill zodat de kaas goed gesmolten is .
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Neem een meergranen stokbrood en beleg deze met de omelet. Degene die dit wensen: enkele blaadjes sla ertussen en nu maar smullen.