Recept
« Terug naar recepten
Omelet met asperges en coctail tomaatjes
PT25M
Omelet met asperges en coctail tomaatjes
Asperges een heerlijke lekkernij maar gaat goed samen met heerlijke eikes vers van de pers
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet met asperges en coctail tomaatjes te bereiden
- Asperges schillen het onderste deel verwijderen snij de asperges in stukken, kruid deze en steam deze beetgaar.
- Tomaatjes halveren.
- Ajuin in blokjes snijden.
- De eikes loskloppen met de room deze kruiden.
- Bak het spek krokant aan en voeg de eieren, tomaatjes, ajuin en asperges toe laat even stollen tot de mengeling loskomt van de bodem van de pan.
- Zet de pan onder de grill en laat verder garen.
- Bestrooi met de fijn gesneden bieslook en serveer er donker bruin dik gesneden brood erbij.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Hilde Dumont zegt: