Recept
« Terug naar recepten
Omelet rijkelijk gevuld met provencaalse kruiden
PT25M
Omelet rijkelijk gevuld met provencaalse kruiden
Een heerlijk omelet rijkelijk gevuld met provencaalse kruiden recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet rijkelijk gevuld met provencaalse kruiden te bereiden
Eikes ( eieren ) loskloppen met de room en mosterd.
Ajuin in ringen snijden.
Rammenas, wortel en pastinaak in fijne reepjes snijden.
Groenten aanstoven in een beetje boter voeg de losgeklopte eikes toe, verdeel de gehalveerde tomaatjes erover.
Laat even stollen op matig vuur, verdeel de kaas erover bijkruiden met peper en provencaalse kruiden.
Zet de pan onder de grill en laat verder garen.
Serveer er vers gebakken meergranen brood bij.
Ajuin in ringen snijden.
Rammenas, wortel en pastinaak in fijne reepjes snijden.
Groenten aanstoven in een beetje boter voeg de losgeklopte eikes toe, verdeel de gehalveerde tomaatjes erover.
Laat even stollen op matig vuur, verdeel de kaas erover bijkruiden met peper en provencaalse kruiden.
Zet de pan onder de grill en laat verder garen.
Serveer er vers gebakken meergranen brood bij.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Gerard van der Leeuw zegt: