Recept
« Terug naar recepten
Zonnevisfilet met een torentje van prei
PT30M
Zonnevisfilet met een torentje van prei
Een heerlijk zonnevisfilet met een torentje van prei recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zonnevisfilet met een torentje van prei te bereiden
Stoof de prei een beetje aan in olijfolie en vul de ringen leg er de hele champignons erop en duw een beetje aan en giet de eimassa erop.Laat dit in een voorverwarmde oven van 200gr bakken tot het ei gestold is.
Bak de vis goud bruin aan terwijl men de saus voorbereid.
Groenten een beetje aanstoven goed kruiden en de room toevoegen laat dit even doorkoken.Pasta beetgaar koken in een beetje zout.Verlos de prei van de ring en dresseer alle ingredienten op bord met als afwerking fijn gehakte dille.
Bak de vis goud bruin aan terwijl men de saus voorbereid.
Groenten een beetje aanstoven goed kruiden en de room toevoegen laat dit even doorkoken.Pasta beetgaar koken in een beetje zout.Verlos de prei van de ring en dresseer alle ingredienten op bord met als afwerking fijn gehakte dille.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.