Recept
« Terug naar recepten
Eike vers van de pers met heerlijke kruiden
PT20M
Eike vers van de pers met heerlijke kruiden
Een heerlijk eike vers van de pers met heerlijke kruiden recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eike vers van de pers met heerlijke kruiden te bereiden
Kluts de eikes met de room en de fijn gesneden kruiden.
Sjalotjes zeer fijn snijden de look door de lookperser doen, deze bij de eimassa doen.
De tomaat in blokjes snijden.
Laat een beetje boter smelten in een pan en voeg al de ingrediënten toe.
Laat op een zacht vuur stollen.
Serveer met brood naar keuze.
Sjalotjes zeer fijn snijden de look door de lookperser doen, deze bij de eimassa doen.
De tomaat in blokjes snijden.
Laat een beetje boter smelten in een pan en voeg al de ingrediënten toe.
Laat op een zacht vuur stollen.
Serveer met brood naar keuze.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.