Klik op foto om te vergroten.
Toch even kliekjes opgezocht, het heeft meerdere betekenissen, maar op een kooksite zal het zeker wel allemaal restjes, overschotjes betekenen.
Recept
« Terug naar recepten
Omelet met overschotjes (kliekjes) van groenten
PT20M
Omelet met overschotjes (kliekjes) van groenten
De meeste kookliefhebbers hebben wel eikes in de frigo liggen, en misschien ook nog wel overschotjes van groenten. Zou zeggen alles bijeen en maak een omelet naar jullie keuze.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet met overschotjes (kliekjes) van groenten te bereiden
- Klop de eieren los met de room en kruid.
- Witloof in fijne ringen snijden. Tomaat in blokjes snijden. Ajuin in blokjes snijden. Paprika in zeer fijne reepjes snijden.
- Stoof de groenten aan in een beetje boter behalve de tomaten even aan de kant houden. Verdeel de eimassa over de groenten samen met de tomaat schud goed met de pan laat eventjes stollen.
- Zet de pan onder de grill en laat verder gaar worden.
- Serveer deze omelet met een meergranenbroodje.