Recept
« Terug naar recepten
Omelet met krokant opgebakken ontbijtspek en tomaat
PT30M
Omelet met krokant opgebakken ontbijtspek en tomaat
Een stevige maaltijd kan zowel met brood als aardappelen veroverd worden.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Speciale gelegenheden - Halloween
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Omelet met krokant opgebakken ontbijtspek en tomaat te bereiden
- Tomaten in schijven snijden, spek krokant anbakken. Eieren loskloppen met de room en deze kruiden. Tomaten in een beetje boter lichtjes aanbakken verdeel het spek rond en op de tomaten deze eveneens kruiden. Verdeel de eimassa over de pan en laat enkele min. stollen. Zet de pan in een voorverwarmde oven verdeel de grof gemalen kaas erover en laat deze op 160 gr. +/- 20 min verder stollen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.