Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: pasta met witloof, rucola vergezeld van gerookte zalm in een romig sausje
PT30M
Dagschotel: pasta met witloof, rucola vergezeld van gerookte zalm in een romig sausje
Witloof eens anders gepresenteerd.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: pasta met witloof, rucola vergezeld van gerookte zalm in een romig sausje te bereiden
- Pasta beetgaar koken in licht gezouten water. Witloof halveren degene die niet van de bittere kern houd van het witloof deze verwijderen. Steam het witloof beetgaar. Melk opwarmen en de roomkaas toevoegen, rucola iets fijner snijden en onder de saus mengen deze goed kruiden naar smaak. Verdeel de pasta over de borden dresseer een deel van de saus erover. Het witloof omwenteld met de zalm erop leggen nog een beetje saus erover vervolgens de chapelure ( paneermeel ) en een beetje boter erover. Zet deze heerlijke schotel even onder de grill.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Hilde Dumont zegt: