Recept
« Terug naar recepten
Pasta: spirelli speciaal
PT40M
Pasta: spirelli speciaal
Een heerlijk pasta: spirelli speciaal recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta: spirelli speciaal te bereiden
Pasta beetgaar koken.
Spek en hesp aanbakken zonder vetstoffen, voeg de fijn gesneden ajuin, erwten, champignons en de look geperst toe.
Maak een blanke roux van de bloem, boter en melk kruid deze zeer goed en voeg de helft van de kazen toe.
Meng de pasta, groenten en vlees onder elkaar en verdeel deze in een vuurvaste beboterde schaal.
Verdeel de roux erover bestrooi met de kaas, chapelure en een beetje boter.
Zet in een voorverwarmde oven op 220 gr laat deze mooi goudbruin kleuren.
Spek en hesp aanbakken zonder vetstoffen, voeg de fijn gesneden ajuin, erwten, champignons en de look geperst toe.
Maak een blanke roux van de bloem, boter en melk kruid deze zeer goed en voeg de helft van de kazen toe.
Meng de pasta, groenten en vlees onder elkaar en verdeel deze in een vuurvaste beboterde schaal.
Verdeel de roux erover bestrooi met de kaas, chapelure en een beetje boter.
Zet in een voorverwarmde oven op 220 gr laat deze mooi goudbruin kleuren.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: