KookJij

Pasta: spirelli speciaal

Een heerlijk pasta: spirelli speciaal recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta: spirelli speciaal te bereiden

Pasta beetgaar koken.
Spek en hesp aanbakken zonder vetstoffen, voeg de fijn gesneden ajuin, erwten, champignons en de look geperst toe.
Maak een blanke roux van de bloem, boter en melk kruid deze zeer goed en voeg de helft van de kazen toe.
Meng de pasta, groenten en vlees onder elkaar en verdeel deze in een vuurvaste beboterde schaal.
Verdeel de roux erover bestrooi met de kaas, chapelure en een beetje boter.
Zet in een voorverwarmde oven op 220 gr laat deze mooi goudbruin kleuren.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Weer zo'n overheerlijke pasta! Een aanrader voor tijdens de WK :-) 's Middags alvast klaarmaken en tijdens het voetbal alleen maar even de oven in. :-)