Recept
« Terug naar recepten
Loempia met wilde curry rijst
PT30M
Loempia met wilde curry rijst
Een heerlijk loempia met wilde curry rijst recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Loempia met wilde curry rijst te bereiden
Stoof de groenten met de kruiden en kip een beetje op en laat afkoelen.Beleg de loempia vellen met deze vulling bestrijk de randen met ei en plooi toe.Smeer in met eigeel en laat in een voorverwarmde oven op180gr op bakpapier gedurende 30min bakken .Af en toe omdraaien voor een mooi kleurtje.Kook de rijst in ruim kokend water met een beetje curry poeder voor de kleur.Dresseer alles op bord en werk af.