Recept
« Terug naar recepten
Loempia vegetarisch
PT30M
Loempia vegetarisch
Een gezonde, zonder verstoffen bereide loempia. Voldoende vullend als hoofdmaaltijd.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Loempia vegetarisch te bereiden
Wok de groenten heel kort op met de kruiden.
Beleg de loempia vellen met de vulling smeer de kanten in met het losgeklopt ei en plooi toe.
Bestrijk de bovenkant evenzeer met het ei.
Bak de loempia in een voorverwarmde oven op 180gr gedurende 30min. Draai af en toe om voor een mooie kleur aan beide zijden.
Beleg de loempia vellen met de vulling smeer de kanten in met het losgeklopt ei en plooi toe.
Bestrijk de bovenkant evenzeer met het ei.
Bak de loempia in een voorverwarmde oven op 180gr gedurende 30min. Draai af en toe om voor een mooie kleur aan beide zijden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Deze keer eens loempia met taglioline al barolo met gewokte groentjes en afgewerkt met rucola, fijn gesneden sla en geraspte grana padano.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
wim zegt:
derbyke zegt: