Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree met wokgroenten
PT30M
Aardappelpuree met wokgroenten
Een heerlijk aardappelpuree met wokgroenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree met wokgroenten te bereiden
Kook aardappelen gaar in licht gezouten water.
Pureer, voeg het eitje toe en een beetje boter.
Porei in ringen snijden.
Wortel in fijne reepjes snijden.
Rode ajuin in fijne ringen snijden.
Paprika's in fijn slierten snijden.
Wok deze groenten goed gekruid met de sojascheuten aan in olijfolie .
Meng de puree met een deel van de groenten.
Vul de ingesmeerde uitsteekvorm met een deel van de wokgroenten vervolgens de gemengde puree erboven op en niet vergeten het tomaatje.
Zet deze een 10 tal min in een voorverwarmde oven van 180°C. Serveer zeer warm.
Pureer, voeg het eitje toe en een beetje boter.
Porei in ringen snijden.
Wortel in fijne reepjes snijden.
Rode ajuin in fijne ringen snijden.
Paprika's in fijn slierten snijden.
Wok deze groenten goed gekruid met de sojascheuten aan in olijfolie .
Meng de puree met een deel van de groenten.
Vul de ingesmeerde uitsteekvorm met een deel van de wokgroenten vervolgens de gemengde puree erboven op en niet vergeten het tomaatje.
Zet deze een 10 tal min in een voorverwarmde oven van 180°C. Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Deze werd geserveerd met kipreepjes op een bedje van gewokte groenten.