Recept
« Terug naar recepten
Saus : voor bij het vlees ofwel bij de vis aan jullie de keus
PT15M
Saus : voor bij het vlees ofwel bij de vis aan jullie de keus
Een heerlijk saus : voor bij het vlees ofwel bij de vis aan jullie de keus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
.... personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : voor bij het vlees ofwel bij de vis aan jullie de keus te bereiden
Snij alle groenten fijn de tomaat wel van vlies ontdoen.
Stoof dit met de fijn gesneden kruiden aan in boter evenzeer de mosterd. Porto erbij en laten inkoken desnoods een beetje bijbinden.
Stoof dit met de fijn gesneden kruiden aan in boter evenzeer de mosterd. Porto erbij en laten inkoken desnoods een beetje bijbinden.