Recept
« Terug naar recepten
Salade fris en kleurrijk
PT20M
Salade fris en kleurrijk
Een heerlijk salade fris en kleurrijk recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade fris en kleurrijk te bereiden
Sjalotje fijn snijden.
Raapje in blokjes snijden.
Witloof fijn snijden.
Broccoli in kleinere roosjes verdelen.
Venkel in blokjes snijden.
Wortel in staafjes snijden.
Komkommer halveren en in ringen snijden.
Tomaat in blokjes snijden.
Paprika in ringen snijden.
Rucola indien nodig iets fijner snijden.
Meng de groenten onder elkaar.
Maak een dressing van de zonnebloemolie, mosterd, wijnazijn, de limoen en deze goed kruiden.
Roer de dressing voorzichtig onder de groenten.
Serveer deze salade zeer fris.
Raapje in blokjes snijden.
Witloof fijn snijden.
Broccoli in kleinere roosjes verdelen.
Venkel in blokjes snijden.
Wortel in staafjes snijden.
Komkommer halveren en in ringen snijden.
Tomaat in blokjes snijden.
Paprika in ringen snijden.
Rucola indien nodig iets fijner snijden.
Meng de groenten onder elkaar.
Maak een dressing van de zonnebloemolie, mosterd, wijnazijn, de limoen en deze goed kruiden.
Roer de dressing voorzichtig onder de groenten.
Serveer deze salade zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.