Recept
« Terug naar recepten
Aardappelpuree maakt een herfstwandeling door de tuin
PT30M
Aardappelpuree maakt een herfstwandeling door de tuin
Heerlijke groenten voor in de aardappelpuree.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelpuree maakt een herfstwandeling door de tuin te bereiden
- Aardappelen in blokjes snijden en deze beetgaar koken in licht gezouten water. Giet af en pureer, deze goed afkruiden met peper/ zout/ muskaatnoot en een scheut zonnebloemolie eronder mengen.
- Groenten: witloof fijn snijden, wortel fijn snijden, ajuin in blokjes snijden, paprika in blokjes snijden, tomaat evenzeer in blokjes snijden;
- Stoof de groenten gekruid aan in een beetje boter en voeg deze bij de puree.
- Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: