Recept
« Terug naar recepten
Salade met bosbessen, bramen en biefstuk
PT15M
Salade met bosbessen, bramen en biefstuk
Deze salade is in een handomdraai klaar en smaakt voortreffelijk.
Lekker als maaltijdsalade of als lunch.
Het idee van deze salade heb ik uit een van mijn kookboeken, daar was het
met eendenborst gemaakt. Echter ik had nog een paar biefstukjes liggen
die op moesten dus heb ik dit uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat het een
groot succes was. De dressing heb ik zelf ook aangepast.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Seasons kookboek. Aangepast en in eigen keuken bereid en gefotografeerd.
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Salade met bosbessen, bramen en biefstuk te bereiden
- Bak de biefstukjes even om en om in een grillpan. Laat ze ongeveer 10 minuten in de oven rusten (150 graden).
- Maak intussen de dressing en de borden met de sla.
- Snijd het biefstukje in mooie plakjes en leg ze op de sla.
- Lepel de dressing er overheen.
- Serveer er een broodje of wat stokbrood bij. Dit kun je met de biefstuk tegelijk in de oven doen.