KookJij

Bladerdeeggebak met pasta en ...

Een heerlijk bladerdeeggebak met pasta en ... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bladerdeeggebak met pasta en ... te bereiden

Smeer de bladeren in met ei en vul met de hierboven vermelde ingrdienten terug een blad bladerdeeg insmeren en inkepingen maken.In de voorverwarmde oven op180 gr laten bakken gedurende +/- 30min.
Voor de saus , spekblokjes aanbakken de tomaat ,paprika en ajuin toevoegen even laten sudderen en blussen met een scheut rode balsamico azijn.
Serveer op bord : pasta het bladerdeeggebak de saus erop , de schijven mozarella met kertomaatjes.Nu even onder de grill tot de kaas gesmolten is.Garneer af met verse basilicum en chili poeder.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Geen kruiden gebruikt : spekblokjes gerookt dus ook gezouten.En de pasta ook zéér goed gekruid zo aangekocht maar toch pittig gekruid.
Degene die wil bijkruiden ieder zijn smaak maar laat het smaken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst