Geen kruiden gebruikt : spekblokjes gerookt dus ook gezouten.En de pasta ook zéér goed gekruid zo aangekocht maar toch pittig gekruid.
Degene die wil bijkruiden ieder zijn smaak maar laat het smaken.
Recept
« Terug naar recepten
Bladerdeeggebak met pasta en ...
PT40M
Bladerdeeggebak met pasta en ...
Een heerlijk bladerdeeggebak met pasta en ... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bladerdeeggebak met pasta en ... te bereiden
Smeer de bladeren in met ei en vul met de hierboven vermelde ingrdienten terug een blad bladerdeeg insmeren en inkepingen maken.In de voorverwarmde oven op180 gr laten bakken gedurende +/- 30min.
Voor de saus , spekblokjes aanbakken de tomaat ,paprika en ajuin toevoegen even laten sudderen en blussen met een scheut rode balsamico azijn.
Serveer op bord : pasta het bladerdeeggebak de saus erop , de schijven mozarella met kertomaatjes.Nu even onder de grill tot de kaas gesmolten is.Garneer af met verse basilicum en chili poeder.
Voor de saus , spekblokjes aanbakken de tomaat ,paprika en ajuin toevoegen even laten sudderen en blussen met een scheut rode balsamico azijn.
Serveer op bord : pasta het bladerdeeggebak de saus erop , de schijven mozarella met kertomaatjes.Nu even onder de grill tot de kaas gesmolten is.Garneer af met verse basilicum en chili poeder.