Recept
« Terug naar recepten
Makreel - filet goud bruin gebakken
PT20M
Makreel - filet goud bruin gebakken
Een heerlijk makreel - filet goud bruin gebakken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Makreel - filet goud bruin gebakken te bereiden
Kruid de binnenkant van de makreel goed met knoflookpasta en dille.Bak deze goud bruin in boter.
Groenten even opwokken samen met de pijnboompitten en kruiden met koriander , dille en zwarte peper .Voeg als laatste de pasta en bieslook bij , goed opschudden.Serveer zeer warm en dresseer alles op bord en werk af.
Groenten even opwokken samen met de pijnboompitten en kruiden met koriander , dille en zwarte peper .Voeg als laatste de pasta en bieslook bij , goed opschudden.Serveer zeer warm en dresseer alles op bord en werk af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.