Recept
« Terug naar recepten
Voorgerecht : gevulde appelsien met zalm
PT20M
Voorgerecht : gevulde appelsien met zalm
Een heerlijk voorgerecht : gevulde appelsien met zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Voorgerecht : gevulde appelsien met zalm te bereiden
Snij de appelsien gekarteld in twee hol uit en snij het vruchtvlees in kleine stukjes en hou het apart.
Meng de zalm met ajuin , tomaat , komkommer en het vruchtvlees van de appelsien samen met een beetje coctail saus en kruid af met een beetje peper.
Vul de appelsien en werk af zoals hierboven vermeld .
Meng de zalm met ajuin , tomaat , komkommer en het vruchtvlees van de appelsien samen met een beetje coctail saus en kruid af met een beetje peper.
Vul de appelsien en werk af zoals hierboven vermeld .
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.