Recept
« Terug naar recepten
Parelhoen met zijn garnituren
PT20M
Parelhoen met zijn garnituren
Een heerlijk parelhoen met zijn garnituren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Parelhoen met zijn garnituren te bereiden
Dep de parelhoen goed droog en kruid met peper en zout smeer beiden zijde in met de mosterd. Bak deze op een hevig vuur goed bruin aan in boter . Leg de parelhoenen in een beboterde schaal gedurende 20min in een voorverwarmde oven van 180gr.
Bak de hier boven vermelde ingredienten in de pan van de parelhoen en kruid even zeer met peper en zout en voeg nog wat mosterd toe en een beetje vloeibare honing. Dresseer zeer warm op bord en garneer af.
Bak de hier boven vermelde ingredienten in de pan van de parelhoen en kruid even zeer met peper en zout en voeg nog wat mosterd toe en een beetje vloeibare honing. Dresseer zeer warm op bord en garneer af.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.