Recept
« Terug naar recepten
Pasta Thinkerbell
PT40M
Pasta Thinkerbell
Een heerlijk pasta thinkerbell recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta Thinkerbell te bereiden
Krabsticks grof snijden en mengen onder de pasta. Kruiden met dille en peper.
Venkel, paprika en sjalotten fijn snijden en licht opbakken ( kruiden ).
Tomaatjes halveren.
Eitje samen met mieikswortelpasta, dille en peper goed los kloppen. Scampi's tot bijna aan de staart in twee snijden, kruiden en opbakken (houd warm ).
Courgetten inpeperen en aanbakkken (beetgaar ) ook warm houden.
Neem de goed ingevette uitsteekvorm vul deze met pasta vervolgens de groenten er boven op, giet de eimassa erop. Zet dit in een voorverwarmde oven op 180 °C tot het ei is opgesteven.
Dresseer de warme borden: begin met 1 groene schijf courgette, 2 schijven gele courgette, 1 groene courgette vervolgens terug geel en eindigen met groen. Haal de pastavulling uit de uitsteekvorm en plaats deze in het midden van de courgette schijven.
Dresseer de scampi's er rond en werk af met balsamico-sinasappeldressing en venkelgroen.
Venkel, paprika en sjalotten fijn snijden en licht opbakken ( kruiden ).
Tomaatjes halveren.
Eitje samen met mieikswortelpasta, dille en peper goed los kloppen. Scampi's tot bijna aan de staart in twee snijden, kruiden en opbakken (houd warm ).
Courgetten inpeperen en aanbakkken (beetgaar ) ook warm houden.
Neem de goed ingevette uitsteekvorm vul deze met pasta vervolgens de groenten er boven op, giet de eimassa erop. Zet dit in een voorverwarmde oven op 180 °C tot het ei is opgesteven.
Dresseer de warme borden: begin met 1 groene schijf courgette, 2 schijven gele courgette, 1 groene courgette vervolgens terug geel en eindigen met groen. Haal de pastavulling uit de uitsteekvorm en plaats deze in het midden van de courgette schijven.
Dresseer de scampi's er rond en werk af met balsamico-sinasappeldressing en venkelgroen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.