KookJij

Pasta Thinkerbell

Een heerlijk pasta thinkerbell recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pasta Thinkerbell te bereiden

Krabsticks grof snijden en mengen onder de pasta. Kruiden met dille en peper.
Venkel, paprika en sjalotten fijn snijden en licht opbakken ( kruiden ).
Tomaatjes halveren.
Eitje samen met mieikswortelpasta, dille en peper goed los kloppen. Scampi's tot bijna aan de staart in twee snijden, kruiden en opbakken (houd warm ).
Courgetten inpeperen en aanbakkken (beetgaar ) ook warm houden.
Neem de goed ingevette uitsteekvorm vul deze met pasta vervolgens de groenten er boven op, giet de eimassa erop. Zet dit in een voorverwarmde oven op 180 °C tot het ei is opgesteven.
Dresseer de warme borden: begin met 1 groene schijf courgette, 2 schijven gele courgette, 1 groene courgette vervolgens terug geel en eindigen met groen. Haal de pastavulling uit de uitsteekvorm en plaats deze in het midden van de courgette schijven.
Dresseer de scampi's er rond en werk af met balsamico-sinasappeldressing en venkelgroen.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst