Recept
« Terug naar recepten
Pasta met asperges vergezeld van ...
PT20M
Pasta met asperges vergezeld van ...
Een heerlijk pasta met asperges vergezeld van ... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta met asperges vergezeld van ... te bereiden
Kook de pasta beetgaar.
Ondertussen asperges schillen, kruiden met peper en muskaatnoot een 15 min steamen.
Voor de saus, basilicum, zongedroogde tomaten artisjokbodems, peper en grof zeezout samen zeer fijn cutteren. Voeg olijfolie toe tot een smeuïge massa.
Stoof de sjalotjes, scampi's samen met de hierboven vermelde ingrediënten voor de saus enkele minuten aan. Voeg de room toe en laat op een zacht vuur warmen.
Dresseer pasta en asperges op bord, de saus eromheen, garnalen er rond en werk af met bieslooksnippers en -bloempjes, strooi een beetje gemalen peper eromheen.
Ondertussen asperges schillen, kruiden met peper en muskaatnoot een 15 min steamen.
Voor de saus, basilicum, zongedroogde tomaten artisjokbodems, peper en grof zeezout samen zeer fijn cutteren. Voeg olijfolie toe tot een smeuïge massa.
Stoof de sjalotjes, scampi's samen met de hierboven vermelde ingrediënten voor de saus enkele minuten aan. Voeg de room toe en laat op een zacht vuur warmen.
Dresseer pasta en asperges op bord, de saus eromheen, garnalen er rond en werk af met bieslooksnippers en -bloempjes, strooi een beetje gemalen peper eromheen.