Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: pasta met een duo van asperges en steak
PT30M
Dagschotel: pasta met een duo van asperges en steak
Een heerlijk dagschotel: pasta met een duo van asperges en steak recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: pasta met een duo van asperges en steak te bereiden
Pasta beetgaar koken.
Steaks naar keuze bakken en kruiden met peper en zout.
Asperges schillen en beetgaar steamen evenzeer kruiden.
Tomaat in blokjes snijden.
De groenten even kort opbakken in de jus van de steak.
Voeg de room en boursin toe.
Verdeel de pasta over de borden de steak erop en dresseer de groenten met de saus erover.
Serveer dit gerecht zeer warm.
Steaks naar keuze bakken en kruiden met peper en zout.
Asperges schillen en beetgaar steamen evenzeer kruiden.
Tomaat in blokjes snijden.
De groenten even kort opbakken in de jus van de steak.
Voeg de room en boursin toe.
Verdeel de pasta over de borden de steak erop en dresseer de groenten met de saus erover.
Serveer dit gerecht zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys zegt:
Toevallig, wij eten vandaag ook asperges, maar dan met een overheerlijke rollade van eend;-) En aardappeltjes of puree. Dat wordt smullen :-)
Hilde Dumont zegt: