KookJij

Duo van pasta met visburger

Een heerlijk duo van pasta met visburger recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Duo van pasta met visburger te bereiden

Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Asperges schillen, breek een stukje af van de onderkant,
snijd in fijne ringen.
Porei evenzeer in fijne ringen snijden.
Sjalotjes fijnsnijden.
Wok deze groenten samen beetgaar aan.
Voeg de room toe en kruid af met zout, peper, muskaatnoot en dragon. Voeg de brie in blokjes toe en de gele snoeptomaatjes, goed roeren laat de saus niet meer koken. Indien nodig een beetje bijbinden.
Hak de vis fijn met een mes, voeg 1 eitje toe kruiden met peper, zout en dragon meng deze ingrediënten. Neem een uitsteekvorm, smeer goed in met olijfolie verdeel de vis hierin. Haal voorzichtig uit de vorm en wentel eerst in het losgeklopt ei daarna in chapelure.
Bak de visburgers krokant aan in boter.
Verdeel de saus over de borden duo van pasta in het midden presenteer de visburger erop met een stukje brie.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Chapelure = paneermeel
Eitjes vers van de pers = gewoon een vers ei

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst