Recept
« Terug naar recepten
Pasta - vis gerecht
PT30M
Pasta - vis gerecht
Een heerlijk pasta - vis gerecht recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pasta - vis gerecht te bereiden
Pasta beetgaar koken met een beetje zeezout. Afgieten en mengen met de room en Boursin.
Gamba's aanbakken in olijfolie en goed kruiden met viskruiden warm houden.
Zeevruchten evenzeer even aanbakken.
Groenten even aanstoven of opwokken evenzeer kruiden.
Neem de uitsteekvorm, deze goed insmeren met olijfolie, vul deze met een laag pasta, zeevruchten-mengeling, groenten, een laag gemengde rucola met basilicum, vervolgens eindigen met pasta .
De vormen in een vuurvaste ingesmeerde schotel gedurende een tiental min . in een voorverwarmde oven zetten op 180°C.
Zet de gevulde vormen op bord en verwijder deze, schik de gamba's er rond, werk af met de mengeling rucola , basilicum en balsamicodressing.
Gamba's aanbakken in olijfolie en goed kruiden met viskruiden warm houden.
Zeevruchten evenzeer even aanbakken.
Groenten even aanstoven of opwokken evenzeer kruiden.
Neem de uitsteekvorm, deze goed insmeren met olijfolie, vul deze met een laag pasta, zeevruchten-mengeling, groenten, een laag gemengde rucola met basilicum, vervolgens eindigen met pasta .
De vormen in een vuurvaste ingesmeerde schotel gedurende een tiental min . in een voorverwarmde oven zetten op 180°C.
Zet de gevulde vormen op bord en verwijder deze, schik de gamba's er rond, werk af met de mengeling rucola , basilicum en balsamicodressing.
derbyke zegt: