Thuiskomst van vakantie gezellig laat kerst- en nieuwjaarmenu door dochter bereid .:-)
Als extra werden hier nog verse frietjes bij geserveerd.
Recept
« Terug naar recepten
Belleke's hoofdschotel steak tartaar
PT30M
Belleke's hoofdschotel steak tartaar
Een heerlijk belleke's hoofdschotel steak tartaar recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo & Belleke
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Belleke's hoofdschotel steak tartaar te bereiden
Rijst koken zoals op verpakking staat vermeld en laten afkoelen.
Meng de rijst met de wortelen, erwten, maïs en truffeldressing, vul deze mengeling in een uitsteekvorm en houd fris.
Steak zeer fijn hakken en de ajuin en look voeg kappers toe en de peterselie. De sauzen er goed onder mengen. Vul deze steak tartaar in een uitsteek vorm.
Voor de dressing alle ingrediënten mengen.
Paprikareepjes mengen met olijfolie, fijn gesneden bieslook en basilicum en Italiaanse kruiden.
Serveer alles op bord en werk af.
Meng de rijst met de wortelen, erwten, maïs en truffeldressing, vul deze mengeling in een uitsteekvorm en houd fris.
Steak zeer fijn hakken en de ajuin en look voeg kappers toe en de peterselie. De sauzen er goed onder mengen. Vul deze steak tartaar in een uitsteek vorm.
Voor de dressing alle ingrediënten mengen.
Paprikareepjes mengen met olijfolie, fijn gesneden bieslook en basilicum en Italiaanse kruiden.
Serveer alles op bord en werk af.
Anna zegt: