Recept
« Terug naar recepten
Zomersslaatje met tonijn en rivierkreeftjes
PT30M
Zomersslaatje met tonijn en rivierkreeftjes
Een heerlijk zomersslaatje met tonijn en rivierkreeftjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Zomersslaatje met tonijn en rivierkreeftjes te bereiden
Pasta beet gaar koken. Tonijn en rivierkreeftjes in een kom doen.
Voeg alle ingredienten van de saus toe.
Zowel als paprika's, ajuinpijpjes, ajuin, wortel en radijs wel in concasè gesneden. Alles goed mengen. Bijkruiden indien nodig.
Dreseer op de rand van het bord: sla, ei, tomaat, komkommer, witlof en radijs.
Afgekoelde pasta in het midden van het bord, bovenop de vis.
Afgarneren met rode bessen de noten mengeling en chili kaas in stukjes gesneden, de bieslook fijngesneden en wortel in slingers er bij draperen.
Een kruidenbagette smaakt er heerlijk bij.
Voeg alle ingredienten van de saus toe.
Zowel als paprika's, ajuinpijpjes, ajuin, wortel en radijs wel in concasè gesneden. Alles goed mengen. Bijkruiden indien nodig.
Dreseer op de rand van het bord: sla, ei, tomaat, komkommer, witlof en radijs.
Afgekoelde pasta in het midden van het bord, bovenop de vis.
Afgarneren met rode bessen de noten mengeling en chili kaas in stukjes gesneden, de bieslook fijngesneden en wortel in slingers er bij draperen.
Een kruidenbagette smaakt er heerlijk bij.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.