KookJij

Zomersslaatje met tonijn en rivierkreeftjes

Een heerlijk zomersslaatje met tonijn en rivierkreeftjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zomersslaatje met tonijn en rivierkreeftjes te bereiden

Pasta beet gaar koken. Tonijn en rivierkreeftjes in een kom doen.
Voeg alle ingredienten van de saus toe.
Zowel als paprika's, ajuinpijpjes, ajuin, wortel en radijs wel in concasè gesneden. Alles goed mengen. Bijkruiden indien nodig.
Dreseer op de rand van het bord: sla, ei, tomaat, komkommer, witlof en radijs.
Afgekoelde pasta in het midden van het bord, bovenop de vis.
Afgarneren met rode bessen de noten mengeling en chili kaas in stukjes gesneden, de bieslook fijngesneden en wortel in slingers er bij draperen.
Een kruidenbagette smaakt er heerlijk bij.



Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst