KookJij

Paasnestje van sla gevuld met tonijnsla

Een heerlijk paasnestje van sla gevuld met tonijnsla recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
  2. > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Paasnestje van sla gevuld met tonijnsla te bereiden

Was de sla zorgvuldig.
Doe de tonijn in een grote kom en voeg er de radijsjes , komkommer , ajuin , tomaat en eikes bij. Kruid goed af , de dressing erbij en alles goed mengen.
Dresseer de sla op bord in het midden de veldsla en rucola de tonijnsla er boven op.Werk af met bieslook en radijsjes.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo sylviadew , dank u voor de reactie...Groetjes van ond 3 en fijne paasdagen :);):p
sylviadew

sylviadew zegt:
Leuk gedaan zo met die sla als nestje!