Recept
« Terug naar recepten
Paasnestje van sla gevuld met tonijnsla
PT15M
Paasnestje van sla gevuld met tonijnsla
Een heerlijk paasnestje van sla gevuld met tonijnsla recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paasnestje van sla gevuld met tonijnsla te bereiden
Was de sla zorgvuldig.
Doe de tonijn in een grote kom en voeg er de radijsjes , komkommer , ajuin , tomaat en eikes bij. Kruid goed af , de dressing erbij en alles goed mengen.
Dresseer de sla op bord in het midden de veldsla en rucola de tonijnsla er boven op.Werk af met bieslook en radijsjes.
Doe de tonijn in een grote kom en voeg er de radijsjes , komkommer , ajuin , tomaat en eikes bij. Kruid goed af , de dressing erbij en alles goed mengen.
Dresseer de sla op bord in het midden de veldsla en rucola de tonijnsla er boven op.Werk af met bieslook en radijsjes.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: