Recept
« Terug naar recepten
Meergranen-broodje gevuld met heerlijke salade en groenten
PT20M
Meergranen-broodje gevuld met heerlijke salade en groenten
Een heerlijk meergranen-broodje gevuld met heerlijke salade en groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Meergranen-broodje gevuld met heerlijke salade en groenten te bereiden
Broodjes 10 min afbakken in een voorverwarmde oven op 180 gr.
Ajuin in zeer fijne blokjes snijden.
Witloof zeer fijn snijden.
Tomaat zeer fijn snijden.
Radijsjes in fijne blokjes snijden.
Komkommer in kleine blokjes snijden.
Mayonaise met mierikswortel, tabasco, peper en dille goed mengen.
Vocht verwijderen van de tonijn.
Meng tonijn en groenten onder elkaar spatel de saus er voorzichtig onder.
Snij de broodjes midden door en beleg met de tonijnsla werk af met de blaadjes witloof, tomaat, komkommer en radijsjes.
Ajuin in zeer fijne blokjes snijden.
Witloof zeer fijn snijden.
Tomaat zeer fijn snijden.
Radijsjes in fijne blokjes snijden.
Komkommer in kleine blokjes snijden.
Mayonaise met mierikswortel, tabasco, peper en dille goed mengen.
Vocht verwijderen van de tonijn.
Meng tonijn en groenten onder elkaar spatel de saus er voorzichtig onder.
Snij de broodjes midden door en beleg met de tonijnsla werk af met de blaadjes witloof, tomaat, komkommer en radijsjes.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.