Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen op provencaalse wijze in Halloweensfeer
PT20M
Aardappelen op provencaalse wijze in Halloweensfeer
Bijzondere aardappelen die op provencaalse wijze zijn gemaakt. Erg lekker tijdens Halloween.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen op provencaalse wijze in Halloweensfeer te bereiden
Krieltjes zo goed als beetgaar in schil, in vier gesneden koken.
Bloemkoolroosjes in kleinere roosjes verdelen.
Sjalotjes in fijne sliertjes snijden.
Tomaatjes in vier snijden.
Stoof de sjalotjes, bloemkool beetgaar aan in olijfolie, voeg de tomaatjes en pompoenblokjes toe. Uiteraard goed kruiden en de wijn toevoegen als laatste de krieltjes toevoegen.
Laat op een zacht vuur verder garen.
Serveer zeer warm.
Bloemkoolroosjes in kleinere roosjes verdelen.
Sjalotjes in fijne sliertjes snijden.
Tomaatjes in vier snijden.
Stoof de sjalotjes, bloemkool beetgaar aan in olijfolie, voeg de tomaatjes en pompoenblokjes toe. Uiteraard goed kruiden en de wijn toevoegen als laatste de krieltjes toevoegen.
Laat op een zacht vuur verder garen.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.