Recept
« Terug naar recepten
Forel in herfstkleuren
PT40M
Forel in herfstkleuren
Een heerlijk forel in herfstkleuren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Forel in herfstkleuren te bereiden
Spoel de vissen, dep ze droog en kruid deze goed aan de binnenkant.
Courgetten en aardappelen in schijven snijden.
Beboter een ovenschotel leg er de groenten en aardappelen in vervolgens de vis ingesmeerd met olijfolie als laatste de tomaatjes en ajuintjes er rond en enkele courgette schijven. Wijn en citroen erover en goed kruiden.
Zet in een voorverwarmde oven op 180°C ± 40min .
Courgetten en aardappelen in schijven snijden.
Beboter een ovenschotel leg er de groenten en aardappelen in vervolgens de vis ingesmeerd met olijfolie als laatste de tomaatjes en ajuintjes er rond en enkele courgette schijven. Wijn en citroen erover en goed kruiden.
Zet in een voorverwarmde oven op 180°C ± 40min .
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bengel6300 zegt:
derbyke zegt: