Als je meestal maar voor 2 personen de warme maaltijd verzorgt, komt het geregeld voor dat je groente overhoudt. Teveel is teveel.
Groenterestjes eindigen veelal in soep of in een wokgerecht. Nu dus in deze salade en ja paksoi is als salade te eten dus op happen die kleine bakjes knapperige groente.
Lekker met een kogelbiefstukje en patatjes uit de oven.
Recept
« Terug naar recepten
Rauwkostsalade in bakjes van Shanghai Paksoi
PT15M
Rauwkostsalade in bakjes van Shanghai Paksoi
Deze rauwkostsalade is goed op voorhand te maken. Zo krijgen alle groentjes de kans om goed op smaak te komen.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rauwkostsalade in bakjes van Shanghai Paksoi te bereiden
- Snij alle groentjes zoals beschreven . Werk alles door elkaar. Roer de dressing en werk deze door de rauwkost. Zet koel weg tot gebruik.
- Vul de Paksoi bakjes met de salade en leg ze op een bordje.