Recept
« Terug naar recepten
Paprikastoof met kippendij
PT45M
Paprikastoof met kippendij
Lekker vakantie gerecht met ingrediënten, die ik voorhanden had. Slank en veel groente.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Paprikastoof met kippendij te bereiden
- Wrijf de kippendijen in met peper , zout en mlide paprikapoeder.
- Verhit een scheut olijfolie in een hapjespan en bak de kippendijen om en om bruin.
- Voeg de ui, knoflook en rode peper toe en fruit even mee.
- Voeg vervolgens de paprika, tomaat en courgette toe en bak enkele minuten mee.
- Los het stukje bouillonblokje op in een klein beetje warm water en voeg dit toe.
- Hup de deksel op de pan en laat 30 minuten stoven. Serveer met rijst naar keuze en geniet.
Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)
Bedacht op een camping in Zweden, met datgene wat ik voorhanden had en het smaakte voortreffelijk. Door de rode peper uiteraard licht pittig, maar deze kun je ook weglaten, als je niet van pittig houdt.