Recept
« Terug naar recepten
Aardappelen : steppegras
PT10M
Aardappelen : steppegras
Steppegras bestaat uit een grote berg zeer dunne (Franse) frietjes. Onder deze berg friet ligt dan een biefstuk. Het geheel wordt afgemaakt met salade, saus en schijfje citroen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelen : steppegras te bereiden
Schil de aardappelen en snij ze in zeer dunne reepjes.
Je kan ook een keukenrobot gebruiken met bijpassend mes.
Per persoon tel je ongeveer een 200 gr. steppegras.
Bak deze even voor in frituurolie.
Bak voor de tweemaal goudbruin aan.
Heerlijk bij steak en frisse salades.
Je kan ook een keukenrobot gebruiken met bijpassend mes.
Per persoon tel je ongeveer een 200 gr. steppegras.
Bak deze even voor in frituurolie.
Bak voor de tweemaal goudbruin aan.
Heerlijk bij steak en frisse salades.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
lilianne kenens zegt:
ik heb een vraagje, welke saus kan je hierbij gebruiken als je steak neemt,
en kan je er ook stoverij bij gebruiken
Hilde Dumont zegt:
Voorbakken op 140 gr enkele min.
Tweede baktijd op 180 gr tot het steppegras komt boven drijven en een goud bruine kleur heeft.
Als je verse frietjes kan bakken lukt het steppegras zeker.
Hopelijk heb ik je verder kunnen helpen, groetjes Hilde
lilianne kenens zegt:
groetjes lilianne