Recept
« Terug naar recepten
Warm vegetarisch broodje
PT45M
Warm vegetarisch broodje
Een heerlijk warm vegetarisch broodje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Warm vegetarisch broodje te bereiden
Snij alle groenten fijn en wok ze beetgaar in olijfolie kruiden met cajun en de gedroogde baselicum.Voeg half gare aardappelen in blokjes met tomatencoulis bij de groenten.Even goed opkoken en desnoods een beetje bijkruiden en binden.Laat dit geheel afkoelen.Neem het bladerdeeg bestrijk met het losgeklopt ei en melk de groentenmengeling in het midden toevoegen en duw de kanten met een vork toe.Bestrijk terug met de eimassa en vervolgens bakken in een voorverwarmde oven op 150graden.Als het bladerdeeg broodje goudgeel gekleurd is serveer op een bord met verschillende soorten sla,noten en een dressing er bij.