Recept
« Terug naar recepten
Aardappelsla: de laatste stuiptrekkingen van de zomer
PT20M
Aardappelsla: de laatste stuiptrekkingen van de zomer
Toch nog even genieten van de zomer.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelsla: de laatste stuiptrekkingen van de zomer te bereiden
Aardappelen in blokjes snijden en beetgaar koken met een scheutje azijn. Laten afkoelen.
Boontjes en bloemkool beetgaar koken deze indien nodig iets fijner snijden. Laten afkoelen.
Tomaat in blokjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Eike fijn hakken.
Mayonaise mengen met de porto en kruiden.
Aardappelen met het eike en de groenten samen onder de mayonaise mengen.
Serveer deze aardappelsla zeer fris.
Boontjes en bloemkool beetgaar koken deze indien nodig iets fijner snijden. Laten afkoelen.
Tomaat in blokjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Eike fijn hakken.
Mayonaise mengen met de porto en kruiden.
Aardappelen met het eike en de groenten samen onder de mayonaise mengen.
Serveer deze aardappelsla zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: