Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: gepaneerde kalkoenlapjes met spruiten en natuur aardappelen
PT30M
Dagschotel: gepaneerde kalkoenlapjes met spruiten en natuur aardappelen
Een heerlijk dagschotel: gepaneerde kalkoenlapjes met spruiten en natuur aardappelen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: gepaneerde kalkoenlapjes met spruiten en natuur aardappelen te bereiden
Aardappelen beetgaar koken.
Kalkoenlapjes goud bruin aanbakken.
Spruitjes beetgaar koken in kokend water.
Look zeer fijn snijden.
Ajuin in ringen snijden.
Stoof de ajuin, look en kalkoenreepjes even aan in een beetje boter voeg de spruiten toe en kruid naar smaak af.
Als laatste de tomaat in stukjes gesneden eronder mengen, laat even kort op hoog vuur verder stoven.
Serveer zeer warm op bord.
Kalkoenlapjes goud bruin aanbakken.
Spruitjes beetgaar koken in kokend water.
Look zeer fijn snijden.
Ajuin in ringen snijden.
Stoof de ajuin, look en kalkoenreepjes even aan in een beetje boter voeg de spruiten toe en kruid naar smaak af.
Als laatste de tomaat in stukjes gesneden eronder mengen, laat even kort op hoog vuur verder stoven.
Serveer zeer warm op bord.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Hilde Dumont zegt: