Recept
« Terug naar recepten
Aardappelgerecht met spruiten, tomaat, sjalot en pickels
PT20M
Aardappelgerecht met spruiten, tomaat, sjalot en pickels
Een heerlijk aardappelgerecht met spruiten, tomaat, sjalot en pickels recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
fijnproever & Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardappelgerecht met spruiten, tomaat, sjalot en pickels te bereiden
Schil de aardappelen en snij in vier, kook deze beetgaar giet af en pureer.
Spruiten in vier snijden, sjalot fijn snijden stoof deze beetgaar aan in boter en kruiden met peper, zout en muskaatnoot.
Op het laatste moment de blokjes tomaat toevoegen warm even goed op.
Voeg de groenten en pickles bij de puree indien nodig een beetje boter toevoegen, roer alles goed onder elkaar.
Serveer zeer warm.
Spruiten in vier snijden, sjalot fijn snijden stoof deze beetgaar aan in boter en kruiden met peper, zout en muskaatnoot.
Op het laatste moment de blokjes tomaat toevoegen warm even goed op.
Voeg de groenten en pickles bij de puree indien nodig een beetje boter toevoegen, roer alles goed onder elkaar.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna Koudys
zegt:Geen rare vraag hoor, Trudy. Pickels is de Belgische benaming voor piccalilly.
Groetjes,
Anna.
KookJij.
Trudy Hagenaars
zegt:Ziet er erg lekker uit. hoor.
Gr. Trudy.
Hilde Dumont zegt:
Jeannine Van Immerseel zegt: