Recept
« Terug naar recepten
Spruiten apart geserveerd
PT20M
Spruiten apart geserveerd
Een heerlijk spruiten apart geserveerd recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
fijnproever & Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spruiten apart geserveerd te bereiden
Spruitjes beetgaar koken in kokend water.
Ajuin in ringen snijden.
Look zeer fijn snijden.
Stoof de ajuin, look en kalkoenreepjes even aan in een beetje boter voeg de spruiten toe en kruid naar smaak af.
Als laatste de tomaat in stukjes gesneden eronder mengen, laat nog even kort op hoog vuur verder stoven.
Serveer zeer warm.
Ajuin in ringen snijden.
Look zeer fijn snijden.
Stoof de ajuin, look en kalkoenreepjes even aan in een beetje boter voeg de spruiten toe en kruid naar smaak af.
Als laatste de tomaat in stukjes gesneden eronder mengen, laat nog even kort op hoog vuur verder stoven.
Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna Koudys zegt: