Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: rumsteak met groenten
PT20M
Dagschotel: rumsteak met groenten
Overheerlijke groenten die je bij elke vlees-vissoorten kan presenteren.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: rumsteak met groenten te bereiden
Witloof grof snijden.
Tomaat in grove stukken snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Stoof de groenten beetgaar gekruid aan in boter, als laatste de tomaat toevoegen.
Steak naar wens bakken en kruiden.
Serveer de groenten en steak op bord en bestrooi met de fijn gesneden lente uitjes.
Hier kan je aardappelen naar keuze bij presenteren.
Tomaat in grove stukken snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Stoof de groenten beetgaar gekruid aan in boter, als laatste de tomaat toevoegen.
Steak naar wens bakken en kruiden.
Serveer de groenten en steak op bord en bestrooi met de fijn gesneden lente uitjes.
Hier kan je aardappelen naar keuze bij presenteren.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Hilde Dumont zegt: