Recept
« Terug naar recepten
Dagschotel: steak natuur met een warme salade van witloof en mango en opgebakken grenailles
PT20M
Dagschotel: steak natuur met een warme salade van witloof en mango en opgebakken grenailles
Een heerlijk dagschotel: steak natuur met een warme salade van witloof en mango en opgebakken grenailles recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Dagschotel: steak natuur met een warme salade van witloof en mango en opgebakken grenailles te bereiden
Witloof in grove stukken snijden.
Mango schillen en in grove stukken snijden.
Stoof het witloof aan in een beetje boter voeg de stukjes mango en saus toe.
Kruid verder naar smaak af en laat op een zacht vuur sudderen.
Krieltjes beetgaar koken afgieten kruiden en opbakken.
Steak naar smaak kruiden en bakken.
Serveer zeer warm en werk af met de truffelsaus.
Mango schillen en in grove stukken snijden.
Stoof het witloof aan in een beetje boter voeg de stukjes mango en saus toe.
Kruid verder naar smaak af en laat op een zacht vuur sudderen.
Krieltjes beetgaar koken afgieten kruiden en opbakken.
Steak naar smaak kruiden en bakken.
Serveer zeer warm en werk af met de truffelsaus.