Recept
« Terug naar recepten
Bladerdeegflappen gevuld met kip en groenten
PT30M
Bladerdeegflappen gevuld met kip en groenten
Een heerlijk bladerdeegflappen gevuld met kip en groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bladerdeegflappen gevuld met kip en groenten te bereiden
Groenten fijn snijden en licht opstoven met de kruiden. De kippe blokjes even opbakken en evenzeer kruiden.
De vellen bladerdeeg kanten insmeren met het losgeklopt ei gemengd met de melk . Vul deze met de hierboven vermelde ingredienten dicht plooien en aandrukken . Bestrijk met de eimassa en bestrooi met de granen mengeling . Laat deze +/- 30 min bakken in een voorverwarmde oven op 180 gr .
De vellen bladerdeeg kanten insmeren met het losgeklopt ei gemengd met de melk . Vul deze met de hierboven vermelde ingredienten dicht plooien en aandrukken . Bestrijk met de eimassa en bestrooi met de granen mengeling . Laat deze +/- 30 min bakken in een voorverwarmde oven op 180 gr .
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
franeke zegt:
derbyke zegt:
franeke zegt:
zeker voor herhaling vatbaar!
geserveerd met sla en puree!:)
derbyke zegt:
derbyke zegt:
derbyke zegt: