Recept
« Terug naar recepten
Aardbeien met Martini Fiero en mascarpone
PT20M
Aardbeien met Martini Fiero en mascarpone
Een heerlijk aardbeien met martini fiero en mascarpone recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
185 kCal energie
2 Gram eiwit
12 Gram vet
14 Gram koolhydraten
2 Gram eiwit
12 Gram vet
14 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 8 2010
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aardbeien met Martini Fiero en mascarpone te bereiden
Halveer de aardbeien.
Pers de citroen uit en meng het sap met de Martini. Roer de vanillesuiker erdoor tot deze is opgelost. Meng met de aardbeien en laat afgedekt met vershoudfolie 2 uur in de koelkast marineren.
Snijd de blaadjes van 4 takjes munt heel fijn.
Meng door de aardbeien.
Verdeel de aardbeien over 4 bordjes.
Schep op elk bordje een lepel mascarpone en garneer met de overgebleven muntblaadjes.
Pers de citroen uit en meng het sap met de Martini. Roer de vanillesuiker erdoor tot deze is opgelost. Meng met de aardbeien en laat afgedekt met vershoudfolie 2 uur in de koelkast marineren.
Snijd de blaadjes van 4 takjes munt heel fijn.
Meng door de aardbeien.
Verdeel de aardbeien over 4 bordjes.
Schep op elk bordje een lepel mascarpone en garneer met de overgebleven muntblaadjes.