Recept
« Terug naar recepten
aardbeienparfait
PT15M
aardbeienparfait
Een heerlijk aardbeienparfait recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
19
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe aardbeienparfait te bereiden
Klop de eidooiers met de suiker en een flinke scheut fraise des bois au bain marie, tot binding ontstaat en laat al kloppend afkoelen. Klop room lobbig. Spatel de aardbeien coulis onder de koude eimassa. Spatel de lobbig geslagen room door de massa. Giet af in vormpjes en laat invriezen.
shan zegt:
en die 2 1/2 dl slagroom.?
ps laat het me snel weten ik moet een project doen voor school en moet voor het weekend af zijn
alvast bedankt..