Dit moet eigenlijk met Ponche Crema of Ponche Cuba of Ponche Caribe gemaakt worden. (zelfde benamingen voor ongeveer zelfde product)
De Ponche is vloeibaarder dan de advocaat en er is behoorlijk wat rum in verwerkt.
In Nederland is de Ponche in sommige drankzaken te krijgen, maar is aardig duur. Maar de cocktail smaakt wel veel lekkerder.
Recept
« Terug naar recepten
Advocaatje met chocolade
PT5M
Advocaatje met chocolade
Een heerlijk advocaatje met chocolade recept uit de caraibische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
1 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Curaçao
Keuken:
Caraibische
Bron:
Nos Isla Korsou
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Advocaatje met chocolade te bereiden
Advocaat mengen met de siroop. Kleine stukjes chocola erdoor mengen.
In een hoog glas wat fijngestampte ijsblokjes doen en hierop de advocaat gieten.
In een hoog glas wat fijngestampte ijsblokjes doen en hierop de advocaat gieten.