Recept
« Terug naar recepten
Blauwe bessen-bananenshake
PT25M
Blauwe bessen-bananenshake
Een heerlijk blauwe bessen-bananenshake recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Michel Roux Jr
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Blauwe bessen-bananenshake te bereiden
Pel de bananen en snijd ze in stukjes.
Doe ze met de rest van de ingredienten-bewaar wat bessen ter garnering- in een blender en draai tot een glad mengsel.
Garneer elk drankje met een paar blauwe bessen en misschien met een paar bananenchips die u een dag van tevoren gemaakt hebt.
Pel voor de bananenchips een harde, onrijpe banaan en snijd die in de lengte in zo dun mogelijke plakken.
Leg de plakken op een anti-aanbakblik, bestrooi ze met poedersuiker en laat ze in een op 110 graden C. voorverwarmde oven drogen tot ze goudbruin en krokant zijn.
U kunt deze chips een paar dagen in een luchtdicht afgesloten trommel bewaren.
Doe ze met de rest van de ingredienten-bewaar wat bessen ter garnering- in een blender en draai tot een glad mengsel.
Garneer elk drankje met een paar blauwe bessen en misschien met een paar bananenchips die u een dag van tevoren gemaakt hebt.
Pel voor de bananenchips een harde, onrijpe banaan en snijd die in de lengte in zo dun mogelijke plakken.
Leg de plakken op een anti-aanbakblik, bestrooi ze met poedersuiker en laat ze in een op 110 graden C. voorverwarmde oven drogen tot ze goudbruin en krokant zijn.
U kunt deze chips een paar dagen in een luchtdicht afgesloten trommel bewaren.