Recept
« Terug naar recepten
Broodje goed gevuld
PT30M
Broodje goed gevuld
Voor de vulling kan je je eigen zin doen, zowel vlees als vis.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo, Blondy & Ziva
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodje goed gevuld te bereiden
- Ajuin in blokjes snijden, paprika's in blokjes snijden deze samen met de spekblokjes opwokken goed kruiden. De eieren loskloppen met de room deze evenzeer kruiden. Snij het bovenste gedeelte af van het broodje en hol uit, Vul deze met de gewokte mengeling. Vervolgens de eimassa erover en bestrooien met kaas zet deze broodjes in een voorverwarmde oven op 200 Gr en bak +/- 15 min tot het ei gestold is. Serveer op bord met rucola en de overschot van de wokgroenten. Laat het smaken.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.