Recept
« Terug naar recepten
Café mexicano met chocola en koffielikeur
PT15M
Café mexicano met chocola en koffielikeur
Een heerlijk café mexicano met chocola en koffielikeur recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
3 à 4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Café mexicano met chocola en koffielikeur te bereiden
1. Breek de chocolade in 4 stukken, verdeel die over 4 koffiekopjes en doe er telkens 1/4 theelepel kaneelpoeder bij.
2. Roer de koffielikeur door de hete koffie en giet de koffie dan in de kopjes.
3. Leg op elk kopje, als u dat wenst, 1 kaneelstokje als decoratie en gebruik het om in de koffie te roeren.
2. Roer de koffielikeur door de hete koffie en giet de koffie dan in de kopjes.
3. Leg op elk kopje, als u dat wenst, 1 kaneelstokje als decoratie en gebruik het om in de koffie te roeren.